Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лудогорец привлече футболист от Ередивизи

Спорт

Лудогорец привлече футболист от Ередивизи

Лудогорец привлече футболист от Ередивизи - Tribune.bg

Халфът е считан за сигурен нов в Разград

 Дерой Дуарте от Фортуна (Ситард) може да бъде считан за сигурно ново попълнение на Лудогорец.

Страницата Fortuna Sittard Central в социалната мрежа Х (Туитър) разкри, че халфът вече е подписал с родния шампион за срок от четири години.

Дуарте е роден в Ротердам, но е с произход от Кабо Верде и има 8 мача за националния тим на тази островна страна. През изминалия сезон в Ередивизи записа 28 мача и 2 гола. Договорът му с тима обаче изтича сега, в края на месец юни и той ще се присъедини към Лудогорец със свободен трансфер. Други медии в страната като вестник Algemeen Dagblad, както и Voetbal International потвърдиха новината.

Дерой Дуарте е продукт на една от традиционните школи в страната – Спарта (Ротердам), където прави и първите си стъпки в професионалния футбол. От 2021-а година се мести във Фортуна (Ситард) като свободен агент.

До момента Лудогорец официално обяви вратаря Хендрик Бонман, който пристигна от австрийския Волфсбергер. Освен това, медии в Южна Америка потвърдиха за договор с уругвайския полузащитник Родриго Саравия от Пенярол. По всичко изглежда, че Дуарте ще бъде ново попълнение номер 3 в групата на треньора Георги Дерменджиев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати